Gemeente Oisterwijk

Lindeplein
08-06-2009
Herinrichting Lindeplein

Bij het Lindeplein is de oostkant Lindekwartier bijna afgebouwd. Alleen de toekomstige in/uitgang van de parkeerkelder is nog niet klaar. Waar in de toekomstige situatie de pleinverharding moet komen is (boven op de parkeerkelder) zand aangebracht.

Om de toegang voor voetgangers vanaf de Lind naar Tiliander te herstellen wordt voorlopig een tijdelijke verharding aangelegd over een breedte van 5,00 m1. Hierdoor wordt het mogelijk om vanaf de Lind naar Tiliander en v.v. te gaan voor voetgangers en mindervaliden. De invalidenlift wordt weer bruikbaar gemaakt.

De verbinding wordt gerealiseerd tussen de horeca gelegenheden De Lieve Lente en de nieuwe gelegenheid in het voormalig VVV-kantoortje.

Vanuit de parkeerkelder Tiliander wordt de uitrit iets aangepast waardoor ook de bouwput voor de appartementen aan de Spoorlaan gemaakt kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om de parkeerkelder zo lang mogelijk te blijven gebruiken. Aan de westkant van de parkeerkelder kan dan de nieuwe uitgang gemaakt worden zonder dat de kelder weken gesloten moet worden. Voor kleine aanpassingen is een tijdelijke sluiting van ca. 2 weken noodzakelijk.

Naar verwachting zullen de plannen voor de herinrichting op korte termijn gepresenteerd worden. Als u vragen heeft over de toekomstige inrichting van het plein dan kunt u daarover contact opnemen met de technisch projectleider de heer Veeke via 013-5291279 of via mail frans.veeke@oisterwijk.nl

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon