Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Teleperformance sluit overeenkomst met `s werelds grootste software bedrijf

Vrijdag 19 juni 2009

Met het ondertekenen van het contract tussen Teleperformance en een internationale software leverancier heeft Teleperformance in de Benelux haar internationale klantportfolio verder uitgebreid.

`s Werelds grootste software bedrijf heeft in Teleperformance dé partner voor haar klantcontact gevonden. Per 1 juni verzorgt Teleperformance de technische ondersteuning en de klantenservice voor haar Nederlandse, Zweedse, Italiaanse, Franse, Duitse, Engelse en Turkse klanten, zowel per telefoon als via e-mail.

Het nieuwe contactcenter wordt vrijdag 19 juni feestelijk geopend door de Maastrichtse wethouder van economie Jean Jacobs en biedt plaats aan 80 fulltime medewerkers. Op den duur groeit dit aantal uit naar 90 fulltime medewerkers. "Met de komst van deze nieuwe klant verwelkomen Teleperformance en de stad Maastricht niet alleen nieuwe internationale medewerkers/inwoners. Ook de werkgelegenheid groeit met enkele tientallen banen", aldus de Maastrichtse wethouder.


---

Over Teleperformance
Teleperformance is in de Benelux actief sinds 1993 en is uitgegroeid tot een top speler op deze markt voor contactcenter dienstverlening. Teleperformance heeft vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond, Maastricht en Brussel en werkt voor een groot aantal prominente merken in diverse branches. Als wereld marktleider combineert de Teleperformance Group internationale expertise en best-practise met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance (NYSE Euronext Parijs: FR 0000051807), realiseerde in 2008 een omzet EUR 1,784 miljard.