FloraHolland


Zelfaanvoerders Rijnsburg bijgepraat

RIJNSBURG (19 juni 2009) - Op woensdagavond 17 juni jl. is de traditionele zelfaanvoerdersbijeenkomst van FloraHolland Rijnsburg gehouden. Dit is een prima gelegenheid voor aanvoerders en veiling om met elkaar in gesprek te zijn over actuele ontwikkelingen. Zo'n 20 zelfaanvoerders zijn bijgepraat over de ontwikkelingen op vestiging Rijnsburg.

Naast de commerciële stand van zaken hebben vertegenwoordigers van FloraHolland een toelichting gegeven op de aanpassing van de openingstijden op de vrijdagavond en zaterdagmiddag die na de zomer zal ingaan. Ook is gesproken over de gevolgen van de wetgeving op het gebied van DME (dieselmotorenemissie). Voertuigen met dieselmotoren van de categorieën EUR0 en EUR1 worden vanaf 2010 niet meer toegelaten in het veilinggebouw, tenzij de wagen van een roetfilter is voorzien. Uiteraard worden alle betrokkenen tijdig over deze nieuwe regelingen geïnformeerd.

Tijdens de pauze was er veel interesse voor de prototypes van de nieuwe stapelwagen. Tijdens de rondvraag kwamen vragen aan de orde over o.a. de BI, de kwaliteit van de legborden en de keuring.