Gemeente Enschede

Ondernemersloket Enschede helemaal vernieuwd

Extra ondersteuning voor ondernemers

"Een goede dienstverlening aan ondernemers staat bij de gemeente Enschede hoog in het vaandel. We willen al het mogelijke doen om ondernemers te helpen" aldus Eric Helder, wethouder economische zaken.

De gemeente Enschede presenteert een aantal nieuwe ontwikkelingen om de ondernemers actief te ondersteunen. Zo is het digitale ondernemersloket van de gemeente Enschede www.enschede.nl/ondernemen is helemaal vernieuwd. Bovendien krijgen alle ondernemers in de stad nu een eigen accountmanager.

Het digitale ondernemersloket: dienstverlening aan ondernemers via internet
Het digitale ondernemersloket op www.enschede.nl is sterk verbeterd en uitgebreid. De menustructuur werd aangepast: aan de hand van logische vragen kunnen ondernemers nu sneller de gewenste informatie vinden. Een groot aantal gemeentelijke producten en diensten kan nu ook online worden aangevraagd. En bovendien kan men via het digitale ondernemersloket direct contact opnemen met de eigen accountmanager. Op de vernieuwde site is ook een rubriek met actueel nieuws te vinden, waarop bijvoorbeeld interessante ondernemersbijeenkomsten worden aangekondigd.De site is te bereiken via www.enschede.nl/ondernemen

Persoonlijke dienstverlening via de eigen accountmanager Naast de nieuwe website is ook het accountmanagementteam van Ondernemersloket Enschede uitgebreid. Alle Enschedese ondernemers hebben een accountmanager toegewezen gekregen: hun eigen contactpersoon binnen de gemeente. De accountmanagers hebben ieder hun geografische aandachtsgebied in Enschede. Daarnaast zijn er specialisten op het gebied van kantoren, detailhandel, horeca, toerisme & recreatie, de autobranche en de creatieve sector. De namen, gezichten en aandachtsgebieden van de accountmanagers zijn te vinden op www.enschede.nl/ondernemen.

Het algemene telefoonnummer van Ondernemersloket Enschede: (053) 481 5150 en het centrale e-mailadres: ondernemersloket@enschede.nl blijven ook als ingang beschikbaar.

Recessiesite
Eerder deze maand lanceerde de gemeente Enschede al de speciale `recessiewebsite' voor ondernemers om hen te informeren én te attenderen op de kansen die deze tijd hen ook biedt: www.recessie.enschede.nl;

Geplaatst: 19 juni 2009.

19 juni 2009