Gemeente Lelystad

Rectificatie publicatie bestemmingsplan Lelystad Haven werkeiland

Vrijdag 19 juni 2009

De gemeente Lelystad rectificeert de kennisgeving van het bij besluit van 26 februari 2009 door de gemeenteraad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Lelystad Haven Werkeiland.

Deze rectificatie is nodig omdat de publicatie van 27 mei niet in de Staatscourant was opgenomen en er in de publicaties van 17 juni abusievelijk verkeerde data waren vermeld. De officiële publicatie verschijnt nu zowel in de Staatscourant als in de Flevo Post van 24 juni 2009.

Het bestemmingsplan wordt nu voor een nieuwe periode ter inzage gelegd, vanaf 25 juni 2009 gedurende zes weken. In die periode kan het bestemmingsplan worden ingezien bij het Infocentrum in de hal van het Stadhuis en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl.

Zij die eerder zienswijzen op dit plan hebben ingediend, evenals belanghebbenden die aantoonbaar kunnen aangeven daartoe niet in staat te zijn geweest, kunnen gedurende deze periode zowel mondeling als schriftelijk bedenkingen indienen bij Gedeputeerde Staten van Provincie Flevoland.

Officiële publicatie

---