Belgische Federale Overheid


*

Vijf federale instellingen publiceren hun jaarverslag

Datum: 19 juni 2009

In deze tijd van het jaar verschijnen er naar goede gewoonte weer heel wat jaarrapporten van federale overheidsdiensten en andere federale instellingen. De volgende vijf organisaties stellen u in hun rapport alvast hun belangrijkste activiteiten van het afgelopen jaar voor:

FOD P&O: Dit jaarverslag van 2008 geeft een overzicht van de grote projecten van de FOD Personeel & Organisatie, gegroepeerd rond haar basisactiviteiten.
Download het jaarverslag van de FOD P&O 2008 (pdf, 82 p. - 2,22 MB)

KCE: Het jaarverslag van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) bundelt de meningen van enkele gespecialiseerde journalisten over de rol en de werking van het KCE. Daarnaast vindt u er een overzicht van de activiteiten en de in 2008 gepubliceerde studies.
Download het jaarverslag van het KCE 2008 (pdf, 72 p. - 3,71 MB)

RSVZ: Het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ) stelt in zijn jaarverslag 2008 onder meer een aanzienlijke toename van het totaal aantal aangesloten zelfstandigen vast en noteert een constante stijging van het aantal gepensioneerden dat als zelfstandige blijft werken.
Download het jaarverslag van het RSVZ 2008 (pdf, 91 p. - 3,91 MB)

FANC: In het jaarverslag 2008 is een selectie van projecten opgenomen om zo een indruk te geven van de werkzaamheden van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle in het voorbije jaar. Download het jaarverslag van het FANC 2008 (pdf, 76 p. - 1,64 MB)

Fedasil: In het jaarverslag 2008 komen de verschillende maatregelen aan bod die het Federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers heeft genomen om de verzadiging van het opvangnetwerk tegen te gaan. Ook andere onderwerpen vindt u in het jaarverslag terug: de evaluatie van de opvangwet, de vrijwillige terugkeer en de projecten van het Europees Vluchtelingenfonds.
Download het jaarverslag van Fedasil 2008 (pdf, 52 p. - 1,87 MB)