T-Mobile benoemt Bart Weijermars tot Algemeen Directeur.

19/06/2009 16:07

T-Mobile

Bart Weijermars (41), nu Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland, is vandaag benoemd tot Algemeen Directeur van T-Mobile Netherlands BV per 1 juli 2009. Hij volgt hiermee Niek Jan van Damme op, nu Lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Telekom AG en verantwoordelijk voor T-Home Sales & Service.

In zijn huidige functie van Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland is Bart Weijermars verantwoordelijk voor Marketing, Marketing Communicatie, Product Management en Wholesale. Hierin is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor een succesvolle introductie van de iPhone op de Nederlandse markt.

Voordat hij naar Nederland kwam, was hij bij T-Mobile Macedonië op directie niveau twee jaar lang verantwoordelijk voor Marketing & Sales. Weijermars heeft in deze hoedanigheid het T-Mobile merk succesvol geïntroduceerd op de Macedonische markt en een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen van het eigen retailkanaal en het versterken van de activiteiten met retailpartners.

"Ik ben ervan overtuigd dat wij in Bart Weijermars een uitstekende leider hebben gevonden die het succes van zijn voorganger Niek Jan van Damme zal continueren. Met zijn kennis en ervaring in de telecomindustrie in combinatie met zijn begrip van de Nederlandse marktdynamiek kwalificeert Bart zich perfect voor zijn nieuwe functie", aldus Hamid Akhavan, Lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Telekom AG en verantwoordelijk voor T-Mobile.

Weijermars heeft voordat hij bij T-Mobile aantrad 12 jaar lang internationale, leidinggevende functies bekleed bij Eircom, KPN Telecom en KPN Mobile.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl