Gemeente Rotterdam

In het kader van het door haar vastgestelde tankstationbeleid, is de gemeente Rotterdam voornemens over te gaan tot de veiling van de 15-jarige huurrechten op verschillende bestaande tankstationlocaties.

Het betreft de volgende tankstationlocaties:

Duifhuisweg 1

Melanchtonweg 151

Vondelingenweg 496

De huurrechten op deze locaties worden via een veiling uitgegeven. Hierbij moet in twee fasen worden geboden op een eenmalige, aan de gemeente Rotterdam verschuldigde entrance fee. De schriftelijke bieding voor de eerste fase van deze veiling dient uiterlijk op dinsdag 22 september 2009 door notaris Mr C.A. de Zeeuw van het kantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn te Den Haag te zijn ontvangen.

Voor belangstellenden is voor elke locatie een apart biedboek samengesteld. In dit biedboek treft u ondermeer de huurvoorwaarden, achtergrondinformatie, het inschrijfprotocol en het inschrijfbiljet aan. Deelname aan de inschrijving kan enkel en uitsluitend middels een, in het biedboek opgenomen, origineel inschrijfbiljet en onder overlegging van de in het biedboek genoemde documenten en bescheiden.

Voor meer informatie of het aanvragen van een biedboek stuurt u een e-mail naar:

Gemeente Rotterdam
Ontwikkelingsbedrijf
dhr. F. Petersen
f.petersen@obr.rotterdam.nl

Vanaf woensdag 17 juni kunnen de biedboek bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) worden aangevraagd. De prijs van een biedboek bedraagt 125,00 incl. BTW. Het aanvragen
van een biedboek kan uitsluitend per e-mail (zie kader). U ontvangt vervolgens per e-mail een aanvraagformulier, waarop u ook de betalingsgevens vindt.

Na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier en uw volledige betaling wordt het (de) door u aangevraagde biedboek(en) en een bijbehorende factuur binnen drie werkdagen per post toegestuurd.

Bron: Afd. Communicatie, 19-06-2009