Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe Plantronics Voyager PRO Bluetooth headset met AudioIQ2 doorbraak in geluidskwaliteit en comfort

Hoofddorp, 19 juni 2009 - Plantronics, Inc. (NYSE: PLT) zet vandaag zijn 47-jaar oude traditie voort met de nieuwe Plantronics Voyager® PRO Bluetooth® headset. De Voyager PRO bezit AudioIQ2, de nieuwe generatie van de AudioIQ digital signal processing (DSP) technologie, die superieure geluids- en windreductie levert evenals rijke, natuurlijke inbound audio.

De Plantronics Voyager PRO is de opvolger van de populaire Plantronics Voyager 510 Bluetooth headset, een cultfavoriet onder enthousiaste headsetgebruikers. Net zoals de Voyager 510, is de nieuwe Plantronics Voyager PRO ontworpen voor mobiele professionals die behoefte hebben aan draagcomfort gedurende de hele dag en excellente audio ongeacht waar ze werken.

Geluidskwaliteit
De Plantronics Voyager PRO onderdrukt met AudioIQ2 en verstelbare microfoon, achtergrondgeluid op een ongeëvenaarde manier. Doordat de verstelbare microfoon van de nieuwe Voyager PRO dicht bij je mond wordt geplaatst, kan de AudioIQ2 technologie effectiever omringend geluid verwijderen, terwijl het natuurlijke geluid van je stem behouden blijft.

De headset elimineert ook effectief lawaai door de wind - een belangrijke oorzaak van verstoringen tijdens gesprekken in de openlucht. Plantronics Voyager PRO heeft drie lagen WindSmart® technologie. De microfoon bestaat uit roestvrij staal en biedt samen met de akoestische vormgeving een fysieke barrière voor lawaai door de wind. Tegelijkertijd, ontcijferen de AudioIQ2 DSP algorithmen op intelligente wijze een stem om de persoon aan de andere kant van de lijn duidelijk en helder stemgeluid te bieden.

Tenslotte biedt de Voyager PRO onovertroffen inbound audiokwaliteit om te verzekeren dat ieder woord duidelijk te horen is. De 20 bandequaliser biedt audio zonder vervorming en werkt met AudioIQ2 om het geluidsniveau automatisch aan te passen op basis van het omringende lawaainiveau. Hierdoor wordt de maximale hoorbaarheid verzekerd.

"Plantronics richt zich op een ding - de perfectie van de headset. Met de Plantronics Voyager PRO hadden we een krachtige headset voor ogen voor de professionale gebruiker van vandaag de dag die niet alleen ongekende geluidskwaliteit wil voor beide zijden van de lijn maar ook comfort en gebruiksvriendelijkheid wenst," zegt Renee Niemi, vice president en general manager bij Plantronics Mobile and Entertainment Division.

Comfort
De Plantronics Voyager PRO doorstond 24 testronden om het ontwerp te perfectioneren. De achter-de-orendraagstijl is perfect om het gewicht gelijk te verdelen, en voelt bijna gewichtsloos aan als het gedragen wordt. Het oorgedeelte is gemaakt van zacht silicone voor een optimale pasvorm en biedt een "geluidskanaal" die helpt de audio gelijk over het oor te verdelen.

Ontworpen voor de mobiele professional
De Plantronics Voyager PRO is ontworpen voor de professionele mobiele gebruiker. Dankzij multipoint technologie kan de headset naadloos worden verbonden met twee verschillende mobiele telefoons. Tevens kan hij makkelijk worden opgevouwen. De Voyager PRO geeft waarschuwingen als de batterij bijna leeg is en als hij op mute staat. Tenslotte biedt de lithium-polymeer batterij een spreektijd van zes uur en standby-tijd van vijf dagen, en overtreft hierbij de meeste mobiele telefoons.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Voyager PRO is verkrijgbaar voor 99,99 euro bij de geautoriseerde Plantronics wederverkoper. Kijk voor meer informatie over de Plantronics Voyager PRO, op: http://www.plantronics.com/voyagerpro.

Over Plantronics
In 1969 bracht een Plantronics headset de eerste historische woorden over van de maan: 'That's one small step for man, one giant leap for mankind.' Sindsdien werd Plantronics de headset naar keuze voor mission-critical applicaties zoals bij de luchtverkeerscontrole, het 911-alarmnummer en de New York Stock Exchange. Deze geschiedenis van innovatie staat aan de basis voor ieder audioproduct dat wordt gebouwd voor het kantoor, contactcenters, mobiele telefonie en entertainment. De Plantronics-familie bestaat uit de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity en Volume Logic. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.

# # #

Altec Lansing, Clarity, Plantronics, AudioIQ2 , Plantronics Voyager PRO, en WindSmart zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik door Plantronics is onder licentie. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.



Ingezonden persbericht