Verkiezing beste tegelzetters van Nederland op internet


HEDEL, 20090519 -- Omnicol is op de Bouwbeurs 2009 een zoekactie gestart naar de beste professionele tegelzetter van Nederland. Dit heeft geresulteerd in tientallen inschrijvingen waaruit elf genomineerde tegelzetters zijn gekozen. Hierop kan iedereen tot en met 31 mei a.s. via internet stemmen. De drie winnaars die door jury en publiek worden gekozen, strijden in Rome van 19 t/m 21 juni a.s. om de titel `Beste Tegelzetter van Nederland'.

De titelhouder is de verpersoonlijking van vakmanschap, kwaliteit en innovatiedrang. De filosofie achter deze zoektocht is dat Omnicol wil blijven innoveren en verbeteren. De titel `Beste Tegelzetter van Nederland' wordt na een laatste opdracht in Rome, op 21 juni a.s., ter plaatse toegekend. De titelhouder kan tevens ambassadeur van Omnicol worden. Het bedrijf is voornemens een samenwerking met de winnaar aan te gaan en verder uit te bouwen.

Specialisme
Het ambachtelijke werk van de tegelzetter staat centraal bij de producten en diensten van Omnicol. Het bedrijf wil continu werken aan verbetering en doorontwikkeling van haar producten en dienstverlening. Dit doet ze door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van vakmensen. Zowel de specialist als Omnicol zijn hierbij gebaat. De ambassadeur vormt hierin een bindende schakel.

Kennisdelen
De samenwerking leidt ook tot het delen van praktijkervaring, kennis en kunde. Zo wil Omnicol tips & suggesties uitwisselen en haar doelgroep nog beter faciliteren door deze structureel te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lijmen. Omnicol verneemt op haar beurt weer nieuws vanuit de tegelbranche en de dagelijkse praktijk.

Omnicol
Omnicol is marktleider in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten en onderscheidt zich door haar klanten vergaande service en garantie te bieden. Na het afleveren van de producten begint de overige dienstverlening. Omnicol adviseert en informeert de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject. Meer informatie op www.omnicol.info.

Fotobijschrift: Campagnebeeld beste tegelzetter van Nederland.





Ingezonden persbericht