Multiculturele Jaarmarkt in Enschede Zuid


Rommel, lekker eten, gezelligheid en alles spotgoedkoop

ENSCHEDE, 20090608 -- Op vrijdag 19 juni (17:00 uur t/m 21:00 uur) en zaterdag 20 juni (9:00 uur t/m 17:00 uur) organiseert de See een feestelijke jaarmarkt in Enschede Zuid. Tweedehandsspullen, erg lekker eten, veel vermaak, en een heleboel gezellige mensen. De Zuider Jaarmarkt vindt plaats op het IVM-terrein aan de Vlierstraat, bekend als de oude brandweerkazerne.

De See is een interkerkelijke stichting die zich al enkele jaren bezig houdt met evangelisatie in Enschede. Men streeft ernaar, om in de toekomst een plaats van ontmoeting te hebben, in de vorm van een inloophuis, waar iedereen de liefde van de levende God kan leren kennen, zonder onderscheid in etniciteit. Daarnaast streeft de stichting naar sociale participatie, integratie en samenhang van de verschillende inwoners van Enschede Zuid. Door bijvoorbeeld lees-en-schrijfcursussen, wijkpastoraat, budgetbegeleiding, maaltijdprojecten en dergelijke. De See zoekt veel vrijwilligers op de verschillende terreinen waar de stichting bezig is.

Voor de aankomende jaarmarkt op 19 juni en 20 juni is de See op zoek naar uw medewerking. Behalve enthousiaste vrijwilligers zoekt de stichting naar verkoopbare goederen, waaronder boeken, prullaria en inboedels. De See heet u nu alvast van harte welkom op de grote Zuider Jaarmarkt.





Stichting Evangelisatie Enschede