Rishis Spiritual Clubbing Manifest Your Dream! 19 juni 2009 Amsterdam


Dream no small dreams, for they have no power to move the hearts of men - Goethe

AMSTERDAM, 20090611 -- De Amsterdamse Westerunie staat op 19 juni geheel in het teken van het inspireren en verwezenlijken van dromen. Rishis wil met dit grootse evenement mensen stimuleren hun dromen te volgen. Veel mensen hebben het contact verloren met hun ware creatieve passies. En juist in deze periode van economische recessie is het tijd om échte dromen te leven. Mahatma Gandhi, Albert Einstein, Paul McCartney en Richard Wagner gingen ons voor. Zij deden hun beste ideeën op in hun dromen en lééfden die dromen. Het evenement wordt geproduceerd in co-creatie met Purity Events & Vital Interest.

Hoe bepaal je of je dromen echt je dromen zijn, of dat je gewoon ergens voor werkt omdat je dacht dat dat juist voor je was. Verken je passies. Wat doe je graag? Wat wilde je als kind worden? Hoe kunnen deze dromen een deel van je volwassen realiteit worden? En hoe kunnen deze passies je leven onderhouden? Dromen manifesteren is van alle leeftijden. De partijen slaan de handen ineen om een droomdag te creëren en bezoekers te informeren en inspireren om hun dromen te verwezenlijken. Met sprekers van allure, klankschalen, meditatie, yoga, belly dance, massage & consults wordt de bezoeker geïnspireerd.

Het programma start vanaf 17.00. De 12-jarige fotograaf Arie Snow en de 22-jarige rapper Mc Lazy laten zien hoe je je dromen op jonge leeftijd leeft. Maar ook een yogaleraar van 80 (Fred van Beek) en een Belly Dancer (Lily Maarsingh van Studio Lef) zullen workshops geven en hun passies laten zien. Tuffie Vos en Ingrid Groenen (healers en oprichters van School of Life) zullen spreken over bewustwording en de bezoekers begeleiden in hun persoonlijke passies en dromen. De beroemde Native American Storyteller en acteur uit Colorado, Kenneth Little Hawk, is keynote speaker op dit event. In 1998 was hij te gast bij de president Clinton. Velen beschouwen hem als een ware Amerikaanse culturele schat. Kenneth reist twintig jaar door de USA en de wereld, bereikte miljoenen mensen op verschillende locaties en is twee keer genomineerd voor beste storyteller van het jaar door de Native American Music Awards.

Vanaf 22.00 is er spiritual clubbing in de Westerunie met DJ Kareem, VJ Rakesh, Mc Lazy en zangeres La Cle de Soul met diverse workshops, standjes (yogashop, Laura's droomchocola, `Acquarius'-sieraden), consults, healings & massages (reiki, quantum touch, aura soma, astro-consult).

Co creatie
Manifest your Dream is een cocreatie van een aantal organisaties die bezig zijn op het gebied van bewustwording, zingeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens dit event bundelt Rishis haar krachten voor het eerst in de Westerunie met mede organisatoren Purity Events & Vital Interest. Daarnaast leveren The Hub, Alliance for a New Humanity, Duurzame Vacaturebank & Center for Holistic Inquiry hun bijdrage. Deze organisaties zijn de organisaties van de toekomst, zelf ontstaan uit wezenlijke dromen van mensen. Manifest your Dream wordt gesponsored door Yagua

Rishis
Rishis club for free souls, is in 2007 opgericht door Saskia Beugel en combineert persoonlijke groei, creativiteit en zingeving met uitgaan (dans, food, lounge en muziek). Rishis biedt yoga- en meditatiesessies, business workshops, lezingen, cursussen en dance feesten. De Full Moon Parties op het Westergasterrein in Amsterdam zijn inmiddels een begrip.

Purity Events
Purity Events -vernieuwende evenementen in een veranderende wereld- is opgericht in 2009 door Renske van der Pol.
Samen met Mattijs Gritters Doublet werkt Renske aan concepten en producties die bewustwording en persoonlijke groei in de nieuwe duurzame maatschappij stimuleren. Purity Events organiseert landelijk lezingen en workshops met sprekers met een bijzondere passie en boodschap.

Vital Interest
Vital Interest is opgericht door Willemijn Kemp en heeft als doel stimuleren en ondersteunen van bewustzijn (en bewustzijnssontwikkeling) van mensen om een positieve mentaliteits- en gedragsverandering tot stand te brengen ten opzichte van mens, maatschappij en milieu.

Evenement: Manifest your Dream
Datum & Tijd: Vrijdag 19 juni 2009, 17.00-03.00uur
Plaats: WesterUnie(Westerpark) in Amsterdam
Inschrijven en informatie: www.rishis.nl