Ingezonden persbericht


Radio 8FM live vanaf Luchtmachtdagen 2009, vliegbasis Volkel

Luchtmachtdagen
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni zijn de Luchtmachtdagen van de Koninklijke Luchtmacht op vliegbasis Volkel in Noord-Brabant. Radio 8FM zal tijdens deze dagen live radio maken vanaf de basis en verslag doen van dit gigantische evenement waarop een dikke 200.000 bezoekers verwacht worden.

Radio 8FM trailer
De uitzendingen vanuit vliegbasis Volkel worden gerealiseerd vanuit de Radio 8FM trailer, waarin een volledige mobiele studio opgebouwd is. In de trailer worden diverse gasten verwacht, waaronder F16 demovlieger Kapitein Ralph 'SHEIK' Aarts. Ook wordt nadrukkelijk interactie gezocht met bezoekers rondom de trailer, onder meer door het spelen van radiospelletjes.

F16 Demo
Tijdens de aanwezigheid op de Luchtmachtdagen is er voor alle bezoekers een unieke prijsactie. De laatste plaatsen voor aanwezigheid tijdens de speciale Radio 8FM demovlucht, op 28 augustus* op vliegbasis Volkel, zijn te verdienen door diegenen die de trailer bezoeken. Bij het Radio 8FM promotieteam, dat nabij de truck te vinden is, kunnen bezoekers namelijk een flyer krijgen waarop details vermeld staan van hoe je kans kunt maken op deze plaatsen. Winnaars kunnen zich verheugen op een uniek kijkje achter de schermen bij het F16 Demoteam van de Koninklijke Luchtmacht, met onder meer aanwezigheid bij de briefing, ontmoeting met de demovlieger, aanwezigheid in de shelter bij de opstart en plaatsen direct aan de startbaan tijdens de demovlucht voor de gelukkige winnaars.

Uitzending
Op vrijdag 19 juni komt de ochtendshow Rijk & Van Brabant van 07:00 tot 10:30 uur live vanuit vliegbasis Volkel. Van 12:00 tot 16:00 uur verzorgt Pascal Verlinden de locatie-uitzending. Ook op zaterdag 20 juni komen Rijk & Van Brabant vanuit Volkel, ditmaal van 08:00 tot 10:00 uur. Pascal Verlinden verzorgt de show van 10:00 tot 12:00. Van 14:00 tot 17:00 uur verzorgt René Huizinga de middagshow Met Huizinga Naar Huis waarmee de uitzendingen vanaf vliegbasis Volkel afgesloten worden.

Radio 8FM
Radio 8FM is de grootste commerciële radiozender van Noord-Brabant. Mede door middel van de live-uitzendingen vanaf locatie zoekt Radio 8FM direct contact met de inwoners van haar uitzendgebied om daarmee zo dicht mogelijk bij haar luisteraars te staan.


* De datum van de Radio 8FM F16 Demo is onder voorbehoud door onder meer weeromstandigheden.


Noot voor redacties
(

Ingezonden persbericht