Gemeente Zwolle

Honderden gasten Ondernemersprogramma

Datum uitgave persbericht: 06/19/2009

Ruim tweehonderd ondernemers zijn gisteravond op uitnodiging van Kamer van Koophandel Oost-Nederland, Provincie Overijssel, VNO/NCW, MKB-Nederland en de gemeente Zwolle te gast geweest op het zogenoemde ´Ondernemersprogramma´. De bijeenkomst, onderdeel van het Countus Ballonspektakel in Park de Wezenlanden in Zwolle, stond in het teken van kennisdeling en netwerken.

Er is tijdens het Ondernemersprogramma uitgebreid aandacht besteed aan twee thema´s: de Zwolse aanpak van de kredietcrisis en het aanbestedingsbeleid van de gemeente. Het college heeft dit voorjaar, in samenspraak met partners, een pakket maatregelen vastgesteld op het gebied van woningbouw, arbeidsmarkt, de stimulering van de economie en het versnellen van investeringen. Wethouder Gerrit Piek en gedeputeerde Carry Abbenhues verzorgden inleidingen. De bijeenkomst had plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis bij Park de Wezenlanden en in bij het evenemententerrein.

Achterblijvers

Terwijl de ballonnen het luchtruim verkozen, bleven de ondernemers met beide benen op de grond staan. Onder het genot van een hapje en drankje konden de genodigden kennismaken met elkaar en ervaringen uitwisselen.

Mede-organisator en sponsor

De gemeente Zwolle is al enkele jaren sponsor en mede-organisator van het Ballonspektakel.


* nieuwsbrieven