Kofax Nederland trekt ervaren Sales Executive aan


Kofax benoemt Pieter van Kampem tot Solution Sales Executive

HOUTEN, 20090619 -- Kofax, de toonaangevende leverancier van Intelligent Capture & Exchange-oplossingen, heeft Pieter van Kampen aangesteld als Solution Sales Executive voor haar corporate accounts in Nederland. Kofax komt met deze benoeming tegemoet aan de toenemende klantbehoefte op het gebied van Intelligent Capture & Exchange-oplossingen.

Pieter van Kampen
Pieter van Kampen (39) is in zijn functie verantwoordelijk voor het optimaliseren van de document-driven business processen bij multinationals met de Intelligent Capture & Exchange-oplossingen van Kofax. Pieter van Kampen brengt ruim tien jaar verkoopervaring mee naar Kofax, waarvan hij de afgelopen jaren werkzaam was als Senior Account Manager bij SAS Institute en KPN bij diverse multinationals.

Over Kofax
Al meer dan 20 jaar, heeft Kofax bekroonde oplossingen voor het automatiseren van document-driven business processen door het beheren van de transformatie en de uitwisseling van business-kritische informatie op papier, fax en elektronische vorm op een nauwkeurige, snelle en kosteneffectieve manier. www.kofax.com





Ingezonden persbericht