Ingezonden persbericht


Dé manier om je vrouw of vriendin enthousiast te maken voor Family Guy.

Het Comedy Central Family Guy Weekend 19 & 20 juni

Amsterdam, 25 mei 2009. Family Guy is een animatieserie die bij miljoenen mensen over de hele wereld geliefd is, maar de harde kern kijkers zijn voornamelijk mannelijk. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat vrouwen niet kunnen genieten van de hysterische avonturen van de Griffin familie of de vele maatschappelijke referenties. Echter, uit de ervaring blijkt dat veel vrouwen Family Guy, net zoals video games en comicboeken, simpelweg zien als de zoveelste stomme, onvolwassen, kinderachtige tekenfilm zonder ooit een aflevering te hebben gezien.

FOUT! Family Guy is juist een geweldige animatieserie om samen met vrouw, vriendin of maîtresse te kijken, als je ze maar zo ver krijgt om eens een aflevering te zien! De truc is episode screening. Kortom, als je maar de aflevering laat zien waarvan je weet dat ze er van kan genieten is, heb je jouw kat in het bakkie.

Speciaal voor de echte fans helpt Comedy Central graag een handje. In het weekend van 19 en 20 juni zenden wij de best bekeken top 20 uit, plus de aller-leukste fragmenten van Family Guy. Het leuke aan een aflevering van Family Guy is natuurlijk dat ze vol onnodige flashbacks zitten, waardoor in je broek plassen van de lach opeens een hele andere dimensie krijgt. Die fragmenten (de beste 20) gaat Comedy Central nu los uitzenden tussen de Top 20 best bekeken afleveringen door.

Het staat natuurlijk buiten kijf dat alle episodes geweldig zijn, maar er zijn er een paar die er met kop en schouder boven uitsteken. Bijvoorbeeld 'DaBoom'... 'DaBoom' combineert alles wat Family Guy goed maakt in een aflevering: provocerende humor, weerbarstige uitspraken, lesbische scènes en is bij elkaar dus onvergetelijk. Een andere all time favorite is 'Road to Rhode Island', een van de weinige muzikale afleveringen in het Family Guy-repertoire. Tot slot kan de zogenaamde toilethumor, die kenmerkend is in veel afleveringen van Family Guy, een geweldig startpunt zijn. Veel vrouwen blijken een groot liefhebber van dit soort humor, ondanks de kinderlijke inclinaties.

Maar welke aflevering het leukste is, maakt natuurlijk helemaal niets uit. Het Family Guy weekend kun je het beste inkleden als quality time samen op de bank, een heel weekend lang! Telefoons uit, kaarsen aan en Family Guy. Deze ultieme uiting van 'Romance' wordt je aangeboden door Comedy Central. Enjoy daily, of in ieder geval 19 & 20 juni! (Je kunt natuurlijk ook gewoon met je vrienden kijken).

Overzicht van de top 20 van best bekeken afleveringen die je kunt verwachten: 102
I Never Met the Dead Man

104
Mind Over Murder

203
Da Boom

206
Death is a Bitch

208
I Am Peter, Hear Me Roar

213
Road to Rhode Island

218
E. Peterbus Unum

220
Wasted Talent

307
Lethal Weapons

312
To Love and Die in Dixie

322
When You Wish Upon a Weinstein

401
North by North Quahog

414
PTV

420
Patriot Games

422
Sibling Rivalry

501
Stewie Loves Lois

511
The Tan Aquatic with Steve Zissou

518
Meet The Quagmires

603
Believe It Or Not, Joe's Walking On Air
607
Peter's Daughter

Voor beeldmateriaal kun je uiteraard contact met me opnemen.

Jody Verver

Press & Communication Executive MTV/Comedy Central

Tt. Neveritaweg 6

1033 WC Amsterdam

The Netherlands

T: +31(0)20 - 4937000

F: +31(0)20 - 4937001
E: jody.verver@mtvne.com
W: www.mtvnetworks.nl