Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Luisteraars Platenpaleis stellen Made in de Eighties disco-mix samen

Hilversum, 16 juni 2009

Het Radio 2 programma Het Platenpaleis sluit vrijdagavond 19 juni af met een unieke mix van DJ Bo Bellow. Luisteraars kunnen hun favoriete discoplaat doorgeven via platenpaleis@bnn.nl. DJ Bo Bellow maakt van al deze aangevraagde platen een unieke mix, die dus is samengesteld door verschillende discoliefhebbers. Het Platenpaleis is iedere vrijdagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur te beluisteren op Radio 2 bij BNN.

De bijzondere discomix wordt samengesteld in het kader van de Made in the Eighties. De hele week al staat Radio 2 in het teken van de jaren 80, het decennium waarin de lekkerste discoplaten werden gemaakt. Denk aan platen van artiesten als Sheila E, Mel & Kim, Spagna en Evelyn Thomas. Bo Bellow neemt met zijn mix het uur tussen 22.00 uur en 23.00 voor zijn rekening. Het doorgeven van platen kan nog tot vrijdagmiddag 12.00 uur.

Bo Bellow begon in de jaren 80 met mixen. Hij zat ondermeer in de jury van de Dutch-mix Championship en was DJ op radiostation ROULETTE 103. Hij draaide in veel clubs zoals Rodenburg (Beesd), Fellini's (Utrecht) en de Goldfinger (Rosmalen).

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl