Ingezonden persbericht


De Nationale Haringpartij mede door De Boer een succes

Dit jaar vond de 48e Nationale Haringpartij plaats op woensdag 17 juni op het vertrouwde terrein van Kasteel Nyenrode te Breukelen. Mede door de aanvullende accommodaties en de sfeervolle aankleding, gerealiseerd door De Boer, was ook deze editie weer een groot succes.

Al verschillende jaren verzorgt De Boer op de prachtige locatie bij Kasteel Nyenrode de aanvullende tijdelijke accommodaties voor de jaarlijkse Nationale Haringpartij. De Boer overkapte dit jaar onder andere het binnenplein van het koetshuis en het podium.

Henk de Breij, secretaris van Stichting Hollandse Haringpartij en directeur EPP public relations, organiserende partij: "Het was ook deze editie wederom een fantastisch netwerk-event waarbij de performance en de service van De Boer een belangrijke bijdrage leverde aan de communicatiefilosofie van de Nationale Haringpartij: 'daar waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen'."

Ieder jaar, vlak na de binnenkomst van de nieuwe haring, genieten vele vooraanstaande gasten in de sfeervolle ambiance van de Nationale Haringpartij, van de zacht zilte romige smaak van de nieuwe haring. Traditiegetrouw bevonden zich onder de gasten representanten van het bedrijfsleven, de overheid, de showbizz en verschillende culturele en maatschappelijke organisaties.