ICT Automatisering NV

ICT Automatisering en VX Company beste ontwikkelaars

06/18/2009

De Barendrechtse ict-dienstverlener ICT Automatisering en de Baarnse detacheerder VX Company zijn de twee beste dienstverleners op het gebied van software-ontwikkeling. Dat vinden de deelnemers aan grootschalig onderzoek in het kader van de Computable ICT Services Guide 2009.

Beide ondernemingen scoren een gemiddeld rapportcijfer 7,2. Ze worden op de voet gevolgd door Inter Access en Caesar Groep, die van de respondenten een 7,1 krijgen. Pecoma en Capgemini/Sogeti volgen met een 7,0. Gemiddeld krijgen alle bedrijven die actief zijn op de markt van software development en die zijn beoordeeld in het onderzoek, een 6,6. Er namen bijna tweeduizend mensen deel aan het onderzoek.

VX Company gooit volgens het onderzoek vooral hoge ogen op het onderdeel betrouwbaarheid. Het bedrijf krijgt er een 7,4 voor, net als de Caesar Groep. ICT Automatisering krijgt juist een 7,4 op het onderdeel Nakomen van de tijdsplanning, geen dienstverlener scoorde daarop hoger.

Opvallende uitschieter in de rapportcijferlijst is de 7,8 die Microsoft krijgt voor zijn kennis van software-ontwikkeling. Dat is de hoogste score op dat onderdeel, gevolgd door Capgemini/Sogeti (7,5) en IBM (7,4). Microsoft eindigt uiteindelijk op een gedeelde vijfde plaats, samen met Centric.

ICT Services Guide 2009

Computable ICT Services Guide 2009

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.
* Recent

* Archief


* Profiel

* De organisatie

* Branches

* Competenties

* ICT Financieel

* ICT Nieuws

* ICT Informatie

* Werken bij ICT

ICT Advanced Thinking Logo ICT automatisering N.V.
* Britse flag

* Duitse flag

* vergrootglas

* enveloppe

* huis

Copyright © 2009 ICT Automatisering N.V. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer - Privacy Reglement - Algemene Leveringsvoorwaarden