Gemeente Medemblik

51631 / 59746 51631

Nieuws

Oproep voor veteranenavond zaterdag 20 juni

Na het succes in 2008 organiseren de gemeenten Wervershoof en Medemblik ook dit jaar een bijeenkomst voor veteranen uit beide gemeenten. Dat is op 20 juni, een week voor de landelijke Veteranendag. De veteranenavond begint om 16:00 uur en eindigt om ongeveer 21:00 uur. Er zijn verschillende sprekers en er is een dinerbuffet.

Doel van de avond is het tonen van respect door de gemeente jegens oorlogsveteranen, het bevorderen van onderling contact en gesprekken tussen veteranen en in het bijzonder tussen de `oude' en jonge veteranen. Er zijn verschillende sprekers.

Zij die ooit een pas hebben aangevraagd bij het Veteraneninstituut krijgen dit jaar automatisch van ons een uitnodiging. Maar we willen er zeker van zijn dat álle veteranen die dat willen deze avond kunnen bijwonen. Daarom verzoeken we degenen die niet bij het Veteraneninstituut zijn geregistreerd, maar wel naar deze avond willen komen, zich te melden. De uitnodiging en details over de avond van 20 juni zullen we dan persoonlijk per brief verzenden.

Kom met uw verhaal
Wervershoof en Medemblik maken samen een Veteranenkrant. Voor deze krant vragen we inwoners van de gemeente Medemblik, een bijdrage te leveren. Het kan van alles zijn: een verhaal, een foto of iets anders. Mail uw bijdrage of toelichting naar communicatie@medemblik.nl of stuur deze naar de afdeling Communicatie, Dam 4, 1671 AW Medemblik. Het kan tot 1 juni aanstaande.

Organiseer mee
Als u mee wilt werken aan de organisatie van de avond, dan kan dat. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de gemeente Medemblik, afdeling Communicatie, tel: (0229) - 54 82 23 of via mail: communicatie@medemblik.nl.

Aanmelden of meer weten?
Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Medemblik, afdeling Communicatie, tel: (0229) - 54 82 23 of via mail: communicatie@medemblik.nl.