Programmering festival Rottepop rond met Milow en Infadels

11/03/2009 10:00

Stichting Rottepop

11 maart 2009- De tweede editie van het popfestival aan de Rotte, vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni op evenemententerrein Lansingerveld te Bergschenhoek.

'Uit de vele positieve reacties van festivalbezoekers, artiesten en sponsors is gebleken dat er binnen de snelgroeiende gemeente Lansingerland veel animo en interesse is voor popmuziek en cultuur.' zegt Lucy Beld, festivalmanager van Stichting Rottepop. 'Wij zijn dan ook heel blij naamsponsor Flexworx uitzendbureau en Gemeente Lansingerland bereid te hebben gevonden het festival mede mogelijk maken. Ons doel is om een gevarieerd programma te blijven bieden en in de komende jaren steeds meer betalende bezoekers te trekken uit Lansingerland en omliggende gemeentes in de provincie Zuid Holland'.

Stichting Rottepop presenteert met trots nationaal aanstormend talent: Rigby en De Staat, gevestigde namen: Voicst en Room Eleven. En internationale toppers zoals het Belgische Milow en Infadels uit de UK.

De voorrondes, waarbij onbekend poptalent uit Zuid-Holland het tegen elkaar op neemt, zijn onlangs gestart. De winnende band, die bij de finale op 16 mei bekend wordt gemaakt, zal het openingsoptreden van het festival verzorgen.

Naast popmuziek biedt Stichting Rottepop dit jaar, in samenwerking met de Bibliotheken uit de regio, ook een podium aan schrijvers om bij wakker te blijven. De befaamde Nightwriters on Tour, met Kluun, Saskia Noort, Christophe Vekeman en gast DJ Mark Berman.

De Voorverkoop is vanaf heden gestart. Tot en met april geldt een gereduceerd 'early bird' tarief. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rottepop.nl

Flexworx Rottepop wordt mogelijk gemaakt door: Stichting Rottepop, Flexworx uitzendbureau, Gemeente Lansingerland, Recreatieschap Rottemeren, 3B wonen, Gibo groep, Bibliotheken 3B, Pijnacker- Nootdorp en alle overige sponsors en vrienden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.rottepop.nl