Gemeente Langedijk


* Bijeenkomst veteranen

Bijeenkomst veteranen

20 apr 2009 -
Veteranen in Langedijk worden op zaterdag 20 juni in het zonnetje gezet. Voor Langedijk is het de tweede keer dat ze een veteranenbijeenkomst organiseert.
In maart besloot de raad mede naar aanleiding van gesprekken met veteranen, positief over een jaarlijks vervolg op de eerste bijeenkomst in 2008. Een samenzijn in Langedijk biedt de veteranen de gelegenheid onderling kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. De gemeente wil met de bijeenkomst uiting geven aan haar waardering en respect voor het werk en de prestaties van de Langedijker veteranen. De Nederlandse Veteranendag in Den Haag vindt plaats op zaterdag 27 juni 2009.

Zaterdag 20 juni
De gemeente organiseert de bijeenkomst samen met vijf veteranen uit Langedijk. Dit jaar is net als vorig jaar gekozen voor een bijeenkomst op de zaterdag voorafgaand aan de landelijke dag. De bijeenkomst is in de ochtend en ook de partners van de veteranen zijn weer van harte welkom.

Heeft u vorig jaar bij de gemeente aangegeven dat u graag op de uitnodigingenlijst wilt blijven staan, dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging voor 20 juni. Ook de veteranen die zich sinds februari 2008 hebben ingeschreven bij het Veteraneninstituut ontvangen een uitnodiging. Mocht u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch komen neem dan contact op met mevrouw M. de Boer van de gemeente (0226
-334 433 of m.deboer@gemeentelangedijk.nl).

Veteranencafé
Elke tweede dinsdag van de maand is er een veteranencafé in Café Welgelegen in Broek op Langedijk. Van 15.00 tot 17.30 uur zijn de veteranen van harte welkom. Voor meer informatie over het veteranencafé kunt u contact opnemen met de heer C. de Groot, telefoon 0226 316 083.