Gemeente Hellevoetsluis


Zaterdagavond concerten in Hellevoetse vesting

De komende zomer worden naast de reeds geplande muziekfeesten nog een viertal zomeravondconcerten gehouden. Plaatselijke en regionale verenigingen zullen hun beste beentje voor zetten om de bezoekers te vermaken. De locatie voor deze concerten is ook al uniek te noemen. Drie van de vier concerten worden gehouden op het binnenplein bij het nationaal brandweermuseum aan de Industriehaven, het vierde concert is in de tuin achter het Prinsehuis.

Het eerste concert bij het brandweermuseum is op zaterdag 20 juni aanstaande. Dit concert zal worden verzorgd door de muziekvereniging Sempre Crescendo. Om 19.30 uur zullen de eerste klanken te horen zijn langs de haven van Hellevoetsluis. Het tweede concert staat voor 11 juli op de agenda en dan zal het Dagorkest Voorne Putten Rozenburg laten horen dat zij niet alleen overdag kunnen spelen, maar dat ze ook s'avonds zeker het luisteren waard zijn. Op 5 september, en dan in de tuin van het gemeentehuis, is het de Delta Swing Band die populaire muziek ten gehore zal brengen en als laatste zal op 12 september weer bij het brandweermuseum de Sea Sound Bigband het seizoen afsluiten.

Alle concerten beginnen om19.30 uur en zijn om 21.30 uur weer afgelopen. Voor het tijdstip hoeft u het niet te laten, kom gewoon even gezellig langs. Wilt u wat langer blijven luisteren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Een aantal banken om even rustig te zitten is aanwezig.

06/08/2009