Stadsdeel Zeeburg


---

JavaCup en braderie in de Javastraat

11 juni 2009
Op zaterdag 20 juni is de Javacup 2009, het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi in de Javastraat. Om 10.30 uur opent stadsdeelwethouder Jan Hoek het evenement. Er is ook braderie tot 18.00 uur, met allerlei leuke koopjes!

JavaCup

Een aantal jeugdteams, gesponsord door ondernemers uit de Javastraat, strijden om de Javacup 2009. De voetbalwedstrijden worden gespeeld op drie velden in de Javastraat (gedeelte vanaf het Javaplein tot de Sumatrastraat).

javacup.jpg (3625 Kb)

Braderie en kinderactiviteiten

Aan de andere kant van de Javastraat en in een deel van de Sumatrastraat, worden allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd. Ze kunnen zich vermaken in een draaimolen, er staat een heuse scooterbaan, een trampoline en uiteraard ontbreekt het springkussen niet. Naast de wedstrijden en kindervermaak wordt door de gehele staat een braderie gehouden. Een muziekwagen zorgt voor de vrolijke noten en op een klein podium worden gastoptredens gegeven.

braderie2.jpg (1660 Kb)

Bereikbaarheid en parkeren

De winkeliersvereniging zorgt weer voor een gezellige dag in de Javastraat. Houdt u er rekening mee dat de Javastraat en een deel van de Sumatrastraat (nr. 38-40 tot 50 en nr. 35 tot 47) op 20 juni tot 19.00 uur is afgesloten voor verkeer. Parkeren in de Javastraat is die dag ook niet mogelijk.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u op werkdagen (m.u.v. woensdag) bellen naar stadsdeel Zeeburg, winkelstraatmanager Marcia van der Hart, tel. (020) 608 0448.


---