Gemeente Bodegraven

Kom 20 juni kijken bij `Fiets m d'r in'

Op 20 juni is het zover: `Fiets m d'r in' vindt plaats aan de Spanjeweg in Bodegraven. Naast dit waterspektakel zijn er voor jong en oud activiteiten op en rond het evenement. Wethouder Vroomen geeft om 9.00 uur het startsein. De opbrengsten van het evenement gaan naar Mercy Ships. En het belangrijkste is: meedoen kan nog!

De 50 meter lange baan wordt opgebouwd in de week voorafgaand aan het evenement. Deze baan vormt het middelpunt van het spektakel `Fiets m d'r in'. De opdracht is om met een fiets zo snel mogelijk naar de bel aan de andere kant van de baan te gaan. Opgeven kan nog op www.fietsmdrin.nu.

Markt en activiteiten voor kinderen

Op 20 juni zal wethouder Vroomen om 9:00 uur het startschot voor de eerste deelnemer geven. Dit moment vormt het startsein voor alle activiteiten op en rondom het terrein aan de Spanjeweg 2-10 in Bodegraven. Tot 18.00 uur is er een markt, zijn er leuke activiteiten voor kinderen, is er een fietstocht en worden er auto's gewassen.

Prijzenuitreiking

Rond 18.00 uur sluit het evenement met de prijsuitreiking en dan worden de winnaars van de verschillende activiteiten gehuldigd. De opbrengst van de actie wordt aansluitend overhandigd aan Mercy Ships.

Weten wat je kunt winnen? Kijk op www.fietsmdrin.nu.