Gemeente Medemblik

51631 / 59982 51631

Nieuws

Kom naar de Veteranenavond

Heeft u namens Nederland deelgenomen aan oorlogen en/of vredesmissies? Uitspreken van onze waardering en met andere veteranen herinneringen ophalen. Dat is waarom de gemeenten Koggenland, Wervershoof en Medemblik voor alle veteranen een veteranenavond organiseren. Met gastsprekers, dinerbuffet en veel andere veteranen.

Op 20 juni wordt tussen 16:00 en 20:30 uur de Veteranenavond in de gemeente gehouden. Het is in het Wapen van Medemblik aan de Oosterhaven 1 in Medemblik.

De bijeenkomst heeft als doel om elkaar te zien, ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te halen. Dit jaar zijn er verschillende programmaonderdelen. Zo zijn er ondermeer twee gastsprekers die een `workshop' geven. De workshops worden gegeven door: Pater Peelen en Gerard Bot.

Veteranenavond NIET in kasteel Radboud
In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de bijeenkomst niet in kasteel Radboud, maar in Het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1 te Medemblik gehouden. Het restaurant is goed rolstoeltoegankelijk en er is parkeerkeer gelegenheid in de omgeving; aan de Pekelharinghaven, het Gedempt Achterom en de Nieuwstraat. Voor mensen die slecht ter been zijn, hebben we parkeerplaatsen gereserveerd op het Gedempt Achterom. Hier is een (rolstoel) ingang van Het Wapen van Medemblik.