FloraHolland


Floral Movement regio Zuidoost-Nederland in Venlo

VENLO (17 juni 2009) - Op zaterdag 20 juni a.s. vindt op het bedrijventerrein Fresh Park Venlo voor bloemisten uit de regio Zuidoost-Nederland het evenement Floral Movement plaats. Een evenement waarbij het bloemistenvak centraal staat, dit jaar met als thema `Vriendschap'. Tijdens dit evenement vindt de voorronde van het NK Bloemsierkunst plaats, waarbij 12 deelnemers strijden om een plaats in de finale.
Er staat tevens deze avond een boekettenwedstrijd gepland, examenopdrachten van leerlingen van het Citaverde College zijn te bewonderen en een goed idee uit de regio wordt gepresenteerd. Een gedeelte van de vervaardigde werken van deze avond wordt de volgende dag op zondag 21 juni tijdens de open dag Fresh Park Venlo op FloraHolland Venlo tentoongesteld.

FloraHolland is een van de sponsoren van dit evenement. Diverse FloraHolland-kwekers stellen voor deze avond product beschikbaar. Verder worden er door FloraHolland in samenwerking met kwekers drie productworkhops georganiseerd, rond de drie productgroepen Delphinium, Snijhortensia en Lisianthus.
Deze productworkhops staan in het teken van een landelijk project `Omarm de bloemist', waarbij bloemisten in contact gebracht worden met kwekers. Met als uiteindelijk doel dat zij meer te weten komen over bepaalde producten.

Voor meer informatie raadpleeg de website www.floralmovement.nl.