Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam



---

Kostverlorenvaart verlicht met Midzomernachtswensen

11 juni 2009
Honderdvijftig oplichtende wensen worden op midzomernacht te water foto met lichteffect gelaten. Op 20 juni vanaf 22.00 uur zullen de wenslichtjes vanaf het terras van Café Edel, Postjesweg 1, meegevoerd worden door de stroming en de wind. Als het regent of hard waait wordt het een dagje later.
De midzomernachtsgodin Litha (gespeeld door Jeannette Huizinga) begeleidt de wenslichtjes op hun onbekende tocht door een aantal wensen te zingen. Haar klanken geven de wensen extra krachten mee. De organisatie kan geen garantie bieden dat de wensen uit zullen komen, maar de tekenen zijn gunstig!

Stuur je wens de wereld in

Doe mee en stuur je wens de wereld in! Geef haar vorm door er een wenslichtje van te maken. Je kunt overal in de Baarsjes en Oud-West speciaal ontworpen posters vinden. Schrijf daar je wens op, volg de instructies en lever je wenslichtje weer in. Dit kun je tot en met 19 juni doen bij Galerie de Stoker (open vrijdag en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur) in de Witte de Withstraat 124 of bij het Stadsdeelkantoor van De Baarsjes.

Juni Kunstmaand

Galerie de Stoker organiseert deze Midzomernachtswensen met ondersteuning van Stadsdeel de Baarsjes in het kader van de Juni Kunstmaand. De galerie is inmiddels bekend om zijn bijzondere exposities en projecten zoals Het Kanon van de Baarsjes, de Geheime Tuinenroute, de Mobiele Minituinenwedstrijd, de Art&Dinnerwalks en de Portretmaanden.

Kijk op www.destoker.nl of het evenement in verband met de weersomstandigheden verzet wordt.

---