Mojo Concerts

Sonisphere Festival with Metallica and others

Nóg meer festivalgekte deze zomer met de eerste editie van Sonisphere. Het nieuwste rondreizende rockfestival met als headliner niemand minder dan Metallica! Het festival strijkt neer in zes landen in Europa. In het Goffertpark Nijmegen mogen wij het Sonisphere-spits afbijten. Heb je geen kaarten kunnen veroveren voor Metallica in Ahoy? Dan is dit je kans om de metalgoden dit jaar nog te zien!

Behalve Metallica staan ook Slipknot, Lamb of God en Mastodon op het programma van Sonisphere. De komende weken worden er meer bands aan de line-up toegevoegd. Sonisphere is een concept van de creatievelingen achter de legendarische festivals Monsters of Rock en Download. Het festival belooft daarom een kwalitiatief hoogstandje te worden. Metallica drummer Lars Ulrich heeft er in ieder geval zin in: "We're stoked to be touring Europe with Sonisphere. Summer festivals in Europe are what Metallica do best. We can't wait to see all of our fans over there."

Zaterdag 20 juni 2009
Goffertpark - Nijmegen
Entree: ¤75,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 13.00 uur

Kaartverkoop start vrijdag 11.00 uur aanstaande via www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45cpm). Tevens zijn verkrijgbaar Tickets de Luxe met gegarandeerde toegang tot het eerste vak en vele extra's.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0WXH027
===============================================