Mojo Concerts

Jij op hetzelfde podium als Metallica!

Een droomkans voor bezoekers van Sonisphere. Festivalbezoekers kunnen op het speciale Guitar Hero-podium op de festivalmarkt zelf de Kirk Hammett uithangen en als een echte gitaarheld een nummer van Metallica eruit knallen. Én daarmee maken ze kans op een Guitar Hero-optreden op het hoofdpodium van Sonisphere, nog diezelfde dag. Als het podium nog warm is van optredens van grootheden Metallica, Slipknot en KoRN. Nog geen kaarten voor Sonisphere? Niet getreurd, want er zijn nog kaarten verkrijgbaar!

Ook maakt de organisatie nog een laatste naam bekend. Het harmonie-orkest Blaas of Glory verwelkomt de bezoekers die vanaf 10 uur door de festivalpoorten binnendruppelen. Dit unieke leger aan muzikanten warmt het publiek op met een heuse hardrock-covershow. En met deze opening act is de programmering van Sonisphere rond. Het festival wordt om 11 uur afgetrapt door The Sword en nadat ook Mastodon, Pendulum, Kamelot, Lamb of God, Down, KoRn en Slipknot op het podium hebben gestaan, sluit niemand minder dan Metallica het festival vanaf kwart voor 9 waardig af. Op de festivalwebsite kun je het exacte tijdschema bekijken.

Kilimanjaro, K2 en Mojo Concerts presenteren
SONISPHERE FESTIVAL
Zaterdag 20 juni 2009
Goffertpark - Nijmegen
Entree: ¤75 (exclusief servicekosten)
Ticket de luxe: ¤175 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 11.00 uur
Deuren open: 10.00 uur

Kaartverkoop voor Sonisphere is reeds begonnen via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm).

Koop géén kaarten via niet-officiële voorverkoopkanalen. De geldigheid van deze kaarten kan niet door ons worden gegarandeerd. Ook verkrijgbaar: ticket de luxe.