Gemeente Barendrecht

Persbericht gemeente Barendrecht

Burgemeester Van Belzen overhandigt cheque namens Kraamcentrum DAT

BARENDRECHT (woensdag 17 juni 2009) ­ Op zaterdag 20 juni rond 18.00 uur overhandigt burge- meester Van Belzen bij de speelweide op de Wilgenwede een cheque namens Kraamcentrum DAT. De cheque wordt overhandigd aan directeur Aad van der Meer van Child in Need Institute (CINI). CINI is een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in India.

Kraamcentrum DAT houdt op 20 juni aanstaande van 15.30 uur tot 16.30 uur een sponsorloop. De gehele opbrengst gaat naar vrijwilligersorganisatie CINI. Het parcours is ongeveer twee kilometer lang. Na de spon- sorloop komen de deelnemers samen bij de speelwei op de Wilgenwede. Hier wordt live muziek verzorgd door de band Fullhouse en is er een springkussen voor de kleintjes. Ook is er een picknick van zelf meege- brachte hapjes. Tijdens de picknick is er een informatiestand van CINI en wordt er een film getoond. Meer informatie over de sponsorloop kunt u vinden op www.kraamcentrumdat.nl > Sponsorloop / CINI

Child In Need Institute
Behalve directe zorg en ondersteuning aan pas bevallen moeders en baby's, traint CINI ook verloskundigen en medisch personeel, zodat zij ook zelf goede zorg kunnen geven. CINI is tevens politiek actief en richt zich op de eerste levensbehoeften van de allerarmsten in India. Voor meer informatie over CINI, bezoek de web- site www.ciniholland.nl.


Noot voor redacties