Gemeente Lingewaard


De Bemmelse taptoecommissie komt tijdens Taptoe Bemmel op 20 juni in actie om geld te genereren uit de verkoop van de unieke jubileumboeken die de vereniging uitgegeven heeft. Er zal bij het taptoeterrein een stand worden geplaatst waar vrijwilligers zoveel mogelijk van deze boeken gaat verkopen. De totale opbrengst daarvan komt ten goede aan de actie Ride for the Roses.

Tijdens Taptoe Bemmel, zaterdag 20 juni a.s., zullen jubileumboeken worden aangeboden voor het luttele bedrag van 22,50. Het is ook mogelijk om een jubileumboek te bestellen. Stuur dan een e-mail naar info@eska.nl en vermeldt uw naam, adres en telefoonnummer, of bel naar het secretariaat 0481-464097. ESKA zorgt dat u dan in het bezit komt van zon prachtig exemplaar met vijftig jaar geschiedenis van ESKA. De gehele opbrengst van de verkoop zal worden geschonken aan de actie Ride for the Roses.

download Taptoe Bemmel 2009

Het gaat goed met de organisatie romdom de Ride for the Roses. Er worden bijzonder veel initiatieven ontplooid in en om de gemeente Lingewaard. Initiatieven die allemaal maar één doel hebben: inkomsten genereren voor de Ride for the Roses en indiriect voor KWF Kankerbestrijding. Natuurlijk hopen we dat u geïnspireerd raakt en zelf een actie op touw zet of een sponsorbedrag ter beschikking wil stellen. Wij juichen de initiatieven van harte toe!