Ingezonden persbericht


Winnaar Plugged! 7 bekend

Inmiddels is Plugged! editie 7 in Gigant aan de Nieuwstraat in Apeldoorn, georganiseerd door jongerenplatform Apeldoorner.COM, afgelopen.

Zes deelnemende bands streden om de winst: Een interview en 3 nummers op rock radio zender Kink FM, waarvan 2 nummers live.
Daarnaast een fotoshoot bij Gerhard Witteveen, interview + foto bij De Stentor en natuurlijk de Vilmos Pluim Wisselgitaar.

De Vilmos Pluim Wisselgitaar is een wisseltroffee die elke winnaar ontvangt. De prijs is een eerbetoon aan de op 6 augustus 2008 overleden presentator van jongerenplatform Apeldoorner.COM en muziekevenement voor jongeren Plugged! Vilmos was de vaste presentator van het evenement Plugged!. Organisatoren Tom vd Beek en Tom Brands hebben daarom de wisseltroffe in het leven geroepen om hem te blijven herinneren.

Op de gitaar wordt elke winnaar van Plugged! bijgeschreven.

Achtereenvolgens waren dit:


1. Ragtag & Bobtails ( juni 2006)

2. Maximaal (januari 2007)

3. Ivan (juni 2007)

4. Anderlicht (januari 2008)

5. Vacuum (juni 2008)

6. Sanchez (januari 2009)

En Plugged! editie nummer 7 is gewonnen door.......

De band: Without A Trace !

Wederom unaniem door zowel jury als publiek.
Zij winnen bovengenoemde prijzen.

Als organisatoren van jongerenplatform Apeldoorner.COM en Plugged! in Gigant, zijn we weer hardstikke blij met een geslaagde editie van Plugged! en hopen op wederom een succesvolle 8e editie in januari 2010!