Politie Gelderland-Zuid

Agressieve man aangehouden

Nijmegen, 20-06-2009 o Vrijdagavond omstreeks 23.30 uur is een 38-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Van Schuijlenburgweg voor mishandeling.

Agenten waren gebeld in verband met een conflict in een café in de 82-straat Zwanenveld. Agenten die als eerste ter plaatse waren hoorden het verhaal aan van het slachtoffer, een 21-jarige Nijmegenaar. Snel werd duidelijk wie de verdachte was en wat zijn signalement was. De 38-jarige Nijmegenaar werd door andere agenten in de omgeving aangetroffen en vervolgens aangehouden. De aanleiding voor de mishandeling zou zijn gelegen in het feit dat de verdachte met de eigenaar van het café woorden kreeg. Hierbij had hij zijn shirt uitgetrokken en een dreigende houding aangenomen.

De 21-jarige man die dit zag gebeuren en in de richting keek van de verdachte was vervolgens degene op wie hij zijn woede wilde koelen. Hij deed dat door hem een kopstoot te geven. Vervolgens is het slachtoffer naar buiten gelopen. Vrij snel daarna kwamen de agenten ter plaatse. De verdachte is aangehouden en ingesloten. De politie maakte proces-verbaal op. (14)

Laatst gewijzigd 20-06-2009 10:54 | © Regio Gelderland-Zuid |