Mojo Concerts

Sonisphere Festival

Nóg meer festivalgekte deze zomer met de eerste editie van Sonisphere. Het nieuwste rondreizende rockfestival met als headliner niemand minder dan Metallica! Het festival strijkt neer in zes landen in Europa. In het Goffertpark Nijmegen mogen wij het Sonisphere-spits afbijten. Heb je geen kaarten kunnen veroveren voor Metallica in Ahoy? Dan is dit je kans om de metalgoden dit jaar nog te zien!

Behalve Metallica staan ook Slipknot, KoRn en Lamb of God op het programma van Sonisphere. Down, Kamelot, Pendulum, Mastodon en The Sword maken de line-up compleet. Sonisphere is een concept van de creatievelingen achter de legendarische festivals Monsters of Rock en Download. Het festival belooft daarom een kwalitatief hoogstandje te worden. Metallica drummer Lars Ulrich heeft er in ieder geval zin in: "We're stoked to be touring Europe with Sonisphere. Summer festivals in Europe are what Metallica do best. We can't wait to see all of our fans over there."

Bereikbaarheid Goffertpark

Het Goffertpark is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Aangezien de parkeergelegenheid beperkt is raden wij dringend aan om de auto thuis te laten. Mocht je toch met toch met de auto willen komen, volg dan binnen Nijmegen de borden Parkeren Festival. Laat je niet leiden door een navigatiesysteem.

Openbaar Vervoer
Georganiseerd busvervoer naar het Sonisphere Festival regel je via www.tripticket.nl. Voor overige OV reisinformatie check je vlak voor het Sonisphere Festival www.9292ov.nl voor een reisadvies op maat. Er rijden de gehele dag pendelbussen tussen het Centraal Station van Nijmegen en het Goffertpark. Bij grote evenementen zet NS meestal extra treinen in.

Auto
Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van het Goffertpark. Deze liggen op circa 15 minuten loopafstand van het festivalterrein. Kom je met de auto naar het Sonisphere Festival, volg dan als je in Nijmegen bent, de borden Parkeren Festival. Deze leiden je naar de dichtsbijzijnde parkeergelegenheid.
Artiesten
Metallica Voorprogramma: Down, Kamelot, Korn, Lamb of God, Mastodon, Pendulum live, Slipknot, The Sword Zie ook
http://www.sonispherefestivals.com/nl
Datum Shows
20 jun 2009
Sonisphere Festival
Goffertpark, Nijmegen
Bestel tickets
artiest(en) Metallica
voorprogramma Mastodon, Kamelot, Lamb of God, Down, Pendulum live, The Sword, Slipknot, Korn
aanvang 13:00 uur
start voorverkoop vr, 13 feb 2009
entree 75.00

Over Mojo Over Live Nation Business 2 Business AlgemeneVoorwaarden Colofon
©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company