Politie Zeeland



O-2173-2009 Jongens aangehouden voor graffiti
Woensdag 10 juni werden op de Bergweg in Goes twee jongens, een 18-jarige uit de gemeente Goes en een 16-jarige uit de gemeente Kapelle, aangehouden voor graffiti.
Ze hadden op de skatebaan de halfpipe met zwarte verf hun zgn. TAG (graffitihandtekening) gespoten en bleken nog meer op hun kerfstok te hebben. De jongens bekenden dat ze hun TAG de afgelopen maanden, en zelfs ook vorig jaar, aangebracht hadden op zo'n 170 objecten en 6 kerken in Goes en Kapelle. Ook hadden ze ingebroken in een sporthal en in 11 auto's en hadden ze een bromfiets gestolen. De twee zijn in verzekering gesteld en zullen zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

O-2174-2009 Kop / staartbotsing, Serooskerke S)
Op de N59 bij Serooskerke (S) vond zaterdag om 12.50 uur een kop / staartbotsing plaats.
Een 58-jarige Duitse automobilist reed in de richting van Haamstede en moest i.v.m. het andere verkeer afremmen. Een achter hem rijdende 28-jarige man uit Veldhoven remde eveneens. De derde bestuurder in de rij, een 24-jarige man uit Vlijmen kon niet tijdig stoppen en alle drie de auto's kwamen met elkaar in botsing. Twee inzittenden liepen nekklachten op. De auto's raakten beschadigd.
(

Politie Zeeland