Dutch Design `Gelly Jewel' sieraden bij de Mama-expositie in Duiven


Madeleine Corbey en Mark van Dijk exposeren

DUIVEN, 20090617 -- Begin 2006 heeft Madeleine Corbey een complete unieke lijn van sieraden ontworpen; de `Gelly-Jewels'. Madeleine is een bekende beeldend kunstenaar uit Duiven die al experimenterend dit unieke procedé in 2005 heeft ontdekt .

De `Gelly-Jewels' bestaat uit een unieke sieradenlijn met een maximum oplage van 100 stuks. Elke `Gelly Jewel' bestaat uit een prachtig uniek halssieraad eventueel gecomplementeerd met een armband en soms ook oorbellen.
Een `Gelly-Jewel' wordt volgens geheim recept van Madeleine Corbey in haar Atelier Allegro vervaardigd. Madeleine heeft een aantal Gelly-Jewels op voorraad, maar ze kan er ook één op bestelling in de door u gewenste kleurstelling maken, maar dan moet u toch denken aan een besteltijd van 4 weken.

`Gelly-Jewels' zijn eigentijds en uniek, ze vallen soepel om de hals en onderscheiden zich van elk ander halssieraad.
Tijdens de aankomende Ma-Ma expositie zijn een aantal van deze bijzondere sieraden te bezichtigen, maar naast deze sieradenlijn, kunt u ook kennis maken met Madeleine's objecten van papierpulp, schilderijen en beeldhouwwerken. Naast werk van Madeleine Corbey zijn ook schilderijen van Mark van Dijk te bewonderen, samen zo'n 100 stuks, u kijkt uw ogen uit. De expositie is zowel binnen in het atelier en de expositieruimte te bekijken, maar bij goed weer, is ook de bescheiden beeldentuin open en is ook het buitenatelier geopend, daarom is een bezoekje bij alle weersomstandigheden de moeite waard.

De expositie is op 20 en 21 juni van 11:00-17:00 uur aan de Brederode 20 te Duiven(Gelderland, vlak bij Arnhem)de entree is gratis.

Voor een impressie van de Gelly-Jewels kunt u kijken op www.protuum.com en voor algemene informatie kunt u op www.atelier-allegro.nl terecht of belt u 0316-281174.





Ingezonden persbericht