Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuws uit het college

Luister naar DE RAAD PARAAT - de gemeenteraad op de radio

Op zaterdag 20 juni hoort u tussen 11.00 en 12.00 uur raadsleden van de Capelse gemeenteraad tijdens de uitzending via Radio Capelle in het radioprogramma De Raad Paraat.

De gemeenteraad wil graag aan de inwoners van Capelle aan den IJssel duidelijk maken wat er leeft binnen de raad en wat er gedaan wordt om de gemeente te besturen en de belangen van de inwoners te vertegenwoordigen.

In het radioprogramma De Raad Paraat komen raadsleden aan het woord en worden actuele politieke onderwerpen besproken. Tijdens deze uitzending praten o.a. Josien van Cappelle-Konijnenberg (Liberaal Capelle) en Peter Mulder (SGP) over de Voorjaarsnota 2009 en de koppeling met de recessie en de gevolgen voor de inwoners, het stadsstrandje op het Vuykterrein, de tussenevaluatie anti-discriminatie 2008 en muziekonderwijs aangeboden door SKVR.

De gemeenteraad maakt het radioprogramma De Raad Paraat zelf. De presentatie is in handen van Rita Donker.

Het radioprogramma De Raad Paraat van de gemeenteraad is live te beluisteren via de uitzending van Radio Capelle, op zaterdag 20 juni tussen 11.00 en 12.00 uur, in de ether via 105,3 Mhz en op de kabel via 102.4 Mhz.