Gemeente Leidschendam-Voorburg


Zaterdag 20 juni: Achtste Prinsenhof Parade

16 juni 2009 - Op zaterdag 20 juni is het weer zover: voor de achtste keer op rij wordt een groot evenement georganiseerd in de Prinsenhof in Leidschendam: de Prinsenhof Parade.

Gedurende de hele dag is de wijk in feeststemming. Een team van vrijwilligers en professionals zijn druk bezig geweest om het programma voor de dag in te vullen. Er komt muziek, veel activiteiten voor kinderen en jongeren, en er is natuurlijk weer een markt. Om even voor half twee s middags verricht projectwethouder Gregor Rensen de officiële opening op het podium voor de kerk, en om 16.00 uur reikt hij de prijzen uit aan de winnaars van het voetbaltoernooi. En wie komt het feest tot een hoogtepunt opzwepen aan het eind van de dag, ook op het grote podium voor de kerk? Niemand minder dan. UMIT C!

Een greep uit het aanbod...
Op het plein voor het winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan is de hele dag een gezellige markt en linedance. Op het podium voor de kerk zijn dansworkshops van Moves and Bounce, een taekwondo workshop, een talentenjacht en andere optredens. Op de bouwspeelplaats kunnen kinderen oefenen voor een echt kindercircus, met later op de dag een echte voorstelling. Ook is er een springkussen en een draaimolen. In Park Prinsenhof wordt een voetbaltoernooi georganiseerd, en zijn er verschillende leuke acts te bekijken. Waterliefhebbers kunnen bovendien tegen een kleine vergoeding het water oversteken in een enorme Aquabubble.
De spetterende afsluiting van de Prinsenhof Parade is in vanaf 16.15 uur handen van de bekende rapper UMIT C.

Meer weten?
Kijk voor het volledige programma op www.deprinsenhof.info.