Derde onafhankelijke directeur in de directieraad van KKR Private Equity Investors

GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20090620 --

KKR Private Equity Investors, L.P. (Euronext Amsterdam: KPE) heeft bekendgemaakt dat Dieter Rampl als onafhankelijke directeur is toegetreden tot de directieraad van KKR Guernsey GP Limited. Dhr. Rampl is de Chairman van UniCredit Group.

De overige leden van de directieraad zijn Henry R. Kravis, medeoprichter van KKR; George R. Roberts, medeoprichter van KKR; Christopher M.W. Hill, Associate van het Chartered Institute of Bankers; en Remmert J. Laan, Vice Chairman van Leonardo & Co.

Over KPE

KKR Private Equity Investors, L.P. (Euronext Amsterdam: KPE) is een besloten vennootschap in Guernsey die streeft naar rendement op lange termijn, hoofdzakelijk door deel te nemen in beleggingen in particuliere aandelen op aanwijzing van Kohlberg Kravis Roberts & Co. Op 31 maart 2009 bestond het beleggingsportfolio van KPE voor een belangrijk deel uit besloten partnerbelangen in zes particuliere aandelenfondsen van KKR en co-investeringen in 13 bedrijven in aanvulling op de particuliere aandelenfondsen en drie overeengekomen aandelenbeleggingen. KPE wordt geleid door de raad van bestuur van haar algemene vennoot, die volgens de voorschriften in meerderheid bestaat uit onafhankelijke bestuursleden, en voert haar beleggingen uit als de exclusieve besloten vennoot van een andere besloten vennootschap uit Guernsey, KKR PEI Investments, L.P.

Voor de gewone stukken en corresponderende beperkte depositostukken van KPE geldt een aantal eigendoms- en overdrachtsbeperkingen. Informatie betreffende deze eigendoms- en overdrachtsbeperkingen is opgenomen in het gedeelte Investor Relations van de website van KPE op www.kkrprivateequityinvestors.com.

Geen aanbod

Dit persbericht houdt geen aanbod in van de verkoop van waardepapieren in de Verenigde Staten. Waardepapieren mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of vrijstelling van registratie. Openbare aanbiedingen van waardepapieren in de Verenigde Staten zullen worden verricht door middel van een prospectus van KPE met gedetailleerde informatie over KPE en haar bestuur en financiële overzichten.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat mogelijk uitspraken met betrekking tot de toekomst betreffende de financiële omstandigheden, resultaten van bedrijfsactiviteiten, liquiditeit, beleggingen, handel, nettowaarde van activa en vooruitzichten van KPE. Door de aard ervan zijn aan uitspraken met betrekking tot de toekomst risico's en onzekerheden verbonden, aangezien ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst voordoen. Er zijn vele factoren die ervoor zouden kunnen zorgen dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen in aanzienlijke mate afwijken van hetgeen wordt gesteld of geïmpliceerd in deze uitspraken met betrekking tot de toekomst. KPE neemt het niet op zich deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te actualiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Media:
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Peter McKillop
Kristi Huller
+1 212-750-8300
media@kkr.com
of
Investor Relations:
KKR KPE LLC

Laurie L. Poggi, +1 212-659-2026