Molly Grad aangesteld tot hoofdontwerper van Gottex

ORYEHUZA, Israël--(BUSINESS WIRE)-- 20090620 --

Molly Grad wordt op 14 juni hoofdontwerper van Gottex en volgt Gideon Oberson op in deze functie.

Grad, een ontwerper uit Londen, heeft in het verleden gewerkt voor Stella McCartney, YSL en, onlangs, als senior-ontwerper bij Gianfranco Ferre.

Zij is afgestudeerd aan Central Saint Martins in Londen en behaalde er haar BA- en MA-diploma.

De eerste collectie van Grad zal die van het voorjaar van 2010 zijn, die zal worden voorgesteld tijdens de Mercedes Benz Fashion Week in New York in september van dit jaar. Haar directe overste zal Kathy Van Ness zijn, EVP/CMO bij SEA Group.

"Het is een grote eer dat ik de kans krijg bij te dragen aan de creatieve visie van het Gottex-erfgoed en -merk," aldus Grad.

"Wij kijken vol verwachting uit naar de visie van Molly voor ons huis. Haar ontwerpperspectief is echt verbazingwekkend en wij heten haar hartelijk welkom als lid van het Gottex-team. Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe baan," aldus Kathy Van Ness, EVP/CMO bij SEA Group.

SEA, Swim Experts Alliance, is een groep bestaande uit twee bedrijven: Gottex Models Ltd. in Israël en Christina America Inc. in Montréal. SEA is een toonaangevende fabrikant van badpakken en strandkleding voor dames.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
ATELIER Creative Services
Marla Shavitz, 212-247-9299 x12

marla@atelierpr.com