Verbinders beloond met gratis vliegtickets naar favoriete wereldstad

09/06/2009 14:34

&Samhoud Nederland B.V.

Het grootste wereldwijde onderzoek naar verbinding, uitgevoerd in 14 landen onder 10.000 respondenten, wijst uit dat sterk verbonden mensen meer plezier hebben in hun leven en in hun werk. Ze zijn niet alleen gelukkiger maar ook succesvoller.

?, dat het onderzoek deed, zal op 21 juni 2009 in belangrijke steden in die 14 landen het boek presenteren waarin het onderzoek staat beschreven.

Daarbij zal ? mensen inspireren om zich te verbinden door 14.000 blauwe ballen van verbinding uit te delen.

Er zijn nog drie tickets beschikbaar voor mensen die mee willen naar een van die steden en zich willen verbinden. Degenen die het best kunnen motiveren wat de kracht van verbinding is in die ene stad van hun keuze, vliegen mee. De actie staat beschreven op www.intoconnection.com.

? goes glo-ball

Met het aanbod van gratis vliegtickets naar diverse wereldsteden, om daar op 21 juni te helpen met de actie '? goes glo-ball', wil ? mensen bewust maken van de kracht van verbinding. Verbinding leidt niet alleen tot een gelukkiger en succesvoller leven, het leidt ook tot een betere wereld. En daar zet ? zich voor in. 'Together we'll build a brighter future' is het hogere doel dat ? met zo veel mogelijk mensen wil bereiken.

Deelnemers kunnen hun motivatie insturen via www.intoconnection.com. De actie is geldig tot 15 juni 2009. Belangstellenden kunnen de ervaringen van de 14 teams in de verschillende wereldsteden volgen, eveneens via www.intoconnection.com en via Twitter: http://twitter.com/intoconnection.

14.000 blauwe ballen van verbinding in 14 wereldsteden

De steden die bezocht worden en waaruit deelnemers kunnen kiezen, zijn: Beijing, Berlijn, Brussel, Buenos Aires, Istanbul, Jeruzalem, Kaapstad, Londen, Madrid, Moskou, New York, Parijs, Tokio, Utrecht. In een van die steden zullen zij helpen met het uitdelen van 14.000 blauwe ballen van verbinding.





http://www.intoconnection.com