14.000 blauw e ballen van verbinding wereldwijd verspreid

12/06/2009 11:13

&Samhoud Nederland B.V.

Op 21 juni 2009 verschijnt het boek 'intoconnection & the power of the blue ball'. Het boek doet verslag van het grootste wereldwijde onderzoek naar verbinding, uitgevoerd in 14 landen onder 10.000 respondenten. Het boek wordt tegelijkertijd gelanceerd in 14 wereldsteden en aangeboden aan een plaatselijke topverbinder. Bij die gelegenheid zullen 14.000 blauwe ballen van verbinding worden verspreid, van Beijing tot Buenos Aires. Initiatiefnemer is Salem Samhoud, die samen met Nur Hamurcu en Freek Grootenboer het boek schreef.

Verbindingsonderzoek

Het internationale onderzoek stelt wetenschappelijk vast dat sterk verbonden mensen meer plezier hebben in hun leven en in hun werk. Ze zijn niet alleen gelukkiger maar ook succesvoller. Sterk verbonden mensen weten beter wat ze willen in het leven en weten ook beter hoe ze dit kunnen bereiken. Het onderzoek, uitgevoerd door ?, bewijst daarmee dat verbinding een enorme positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Nederland in achterhoede van verbinding

In het boek wordt de verbindingstheorie uitgelegd en worden de resultaten uit 14 onderzochte landen gepresenteerd en onderling vergeleken. De 14 onderzochte landen zijn: China, Japan, VS, Rusland, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Zuid Afrika, Argentinië, Israel, Turkije, België en Nederland. Nederland scoort onder het gemiddelde, en staat daarmee in de achterhoede van deze rij landen. Alleen Groot Brittannië, Frankrijk en hekkensluiter Japan scoren slechter op verbinding. Het best verbonden zijn Argentijnen en Zuid Afrikanen.

Boek met een boodschap

Met de slogan 'Inspire to connect' start ? een campagne die mensen bewust moet maken van de kracht van verbinding. 'Together we'll build a brighter future', zegt initiatiefnemer Salem Samhoud, 'We hebben een betere toekomst nodig. Verbinden van mensen is daarvoor het startpunt. Wie vindt dat dit klinkt als gezweef, raad ik aan ons boek te lezen, en mee te werken aan ons doorlopende onderzoek via www.intoconnection.com. Het staat nu onomstotelijk vast dat verbonden mensen gelukkiger en succesvoller zijn.'

Eerste exemplaar aangeboden in 14 steden

In 14 steden wereldwijd wordt het boek gepresenteerd en aangeboden aan een plaatselijke topverbinder. In Londen is dat bijvoorbeeld Olympisch kampioen Denise Lewis, in Beijing is dat Bettine Vriesekoop. De steden 14 steden zijn: Beijing, Berlijn, Brussel, Buenos Aires, Istanbul, Jeruzalem, Kaapstad, Londen, Madrid, Moskou, New York, Parijs, Tokio en Utrecht.

14.000 blauwe ballen

De blauwe bal is het symbool voor verbinding van ?. Een bal staat voor spel, interactie en plezier. De kleur blauw verwijst naar inspiratie en de wereld. 14.000 blauwe ballen worden op 21 juni verspreid in de 14 wereldsteden om mensen te inspireren zich te verbinden.





http://www.intoconnection.com