Ingezonden persbericht


Hieronder nog even als reminder onze belangrijke evenementen voor de zomermaanden. Wij stellen het op prijs wanneer u ze in uw agenda opneemt of er op een andere manier aandacht aan wilt besteden:

21-06-2009

Zonnewende: openluchttheater voor jong en oud
Op de mystieke avond van 21 juni, de Zonnewende, wordt een toneelstuk opgevoerd in de Muziektuin van De Kruidhof. Tuin geopend vanaf 19.00 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt ongeveer één uur. Na afloop is er gelegenheid om in het tuincafé iets te eten en te drinken. Kosten ¤ 5,00, incl. toegang. Kinderen ttot 12 jaar half geld.

05-08-2009

Natuurmarkt
De Natuurmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement dat samenvalt met het beroemde Concours Hippique van Buitenpost. Van heinde en verre stromen de bezoekers dan toe. Meer dan vijftig standhouders worden verwacht .Natuurbehoud en duurzaamheid staan centraal, met informatieve stands en leuke activiteiten voor de kinderen. Originele, handgemaakte artikelen, kleding en sieraden, natuurproducten voor de in- en uitwendige mens, kunstnijverheid, solide tuinplanten van bekende kwekers en advies.

Van 10 tot 17 uur vrij entree voor markt, botanische tuinen van De Kruidhof en IJstijdenmuseum. Talant verzorgt in en om het tuincafé o.a. soep en broodjes. Grote plantenverkoop in de Verkooptuin van De Kruidhof.

28-08-2009

Nationale Nachtvlindernacht

Onder begeleiding van leden van de Vlinderwerkgroep Fryslân gaat u op zoek naar nachtvlinders. Ook kunt u rupsen uit eigen tuin meenemen voor determinatie. Zelf een zaklantaarn meenemen. Toegang gratis. Aanvang 21.00 uur.

05-09-2009

Bollen en Giftendag
Verkoop van o.a. bijzondere bloembollen en knollen door o.a. 'Bolle-Jist' uit Finkum.

Wilt u meer informatie of fotomateriaal, bel of mail ons dan gerust

Met vriendelijke groet,

Christien van der Veen
secretariaat Botanische Tuin De Kruidhof

Schoolstraat 29b, 9285 NE Buitenpost
(0) 511 54 12 53
mailto:info@dekruidhof.nl > http://www.dekruidhof.nl/