Gemeente Capelle a/d IJssel

|                                                                              |
Persbericht datum:
17 juni 2009
|                                                                              |
Vierde dag van het park in het Capelse Schollebos

Op zondag 21 juni wordt in het Capelse Schollebos voor de vierde keer de Dag van het Park gehouden. De dag wordt onder begeleiding van parachutespringers en doedelzakspelers door wethouder van Buitenruimte en Recreatie Martin Ponte om 12.00 uur geopend. Tot 17.00 uur zijn er verschillende evenementen, optredens en sportieve activiteiten georganiseerd.

Dag van het Park
De Dag van het park is een initiatief van de ANWB samen met een aantal gemeenten waarmee aandacht wordt gevraagd voor het groen in de stad. Op de Dag van het Park worden zo veel mogelijk parken levendige plekken waar zowel, culturele, culinaire en sportieve activiteiten plaatsvinden.

Programma
12.00-12.30 Spectaculaire opening en welkomstwoord wethouder Ponte 12.30 -14.30 Highland Games; diverse sterke mannen strijden op 5 onderdelen (steenstoten, gewicht slingeren, hamerslingeren, boomstam gooien etc) met elkaar 14.30-15.00 Optreden Erik Mesie
15.00-17.00 Vervolg Highland Games

Over het terrein staan verschillende luchtkussens verspreid waar de jeugd zich op kan uitleven. Voor de oudere jeugd staat er een Panna voetbalkooi klaar waarin wedstrijden gespeeld kunnen worden. Verder is er een braderie en een snuffelmarkt.

Noot voor de redactie/

Gemeente Capelle a/d IJssel