Ingezonden persbericht


HET ULTIEME ZOMERGEVOEL VAN TMF

VANAF 22 JUNI IS HET KEIHARD ZOMER OP TMF!

Amsterdam, 18 juni 2009

Zondag 21 juni gaat de zomer van 2009 van start. Als het aan TMF ligt wordt dit een lange en hete zomer, want we brengen de komende maanden door tussen de vele beachbabes en beachboys op het strand van Chersonissos. De programma's Beach Beauty, Beach Party en TMF Beach Battle zijn de gehele zomer te zien op TMF!

Vanaf maandag 22 juni trappen we af met TMF Beach Beauty. De afgelopen weken konden de beachbabes en beachboys van Nederland hun mooiste foto in bikini of zwemshort uploaden op de website van TMF. De leukste kandidaten komen vanaf maandag op tv voorbij in de clip 'n link show TMF Beach Beauty. In één minuut stelt een kandidaat zich aan de kijker voor en vertelt waarom hij/zij de TMF Beach Beauty moet worden. Daarnaast mogen onze beauty's in deze minuut ook een lekkere zomervideo aankondigen.

Tijdens de uitzending kan er ge-smst worden om te reageren op de persoonlijke favoriet. Online worden de beachbabes en beachboys getoond op www.tmf.nl/beach en kunnen kijkers hun favorieten net dat extra beetje steun geven. Uiteindelijk mag de winnaar van de Beach Beauty Contest mee met het productie team van TMF Beach Battle, waarin ze een rol in het zomerformat krijgen!

TMF Beach Party en TMF Beach Battle
Vanaf 16 juli nemen VJ's Saar, Sascha, Veronica en Willy je wekelijks mee naar de vetste TMF Beach Party's in Chersonissos. Zon, zee, strand, mooie mensen en lekkere beats die uit je speakers knallen; dat zijn de ingrediënten voor TMF Beach Party! Elke dinsdag geeft TMF een vette party op Star Beach in Chersonissos. Dit unieke evenement zal vanaf 7 juli helemaal los gaan op het eiland Kreta. Natuurlijk is er elke week een VJ op Star Beach die de boel op stelten zet, DJ Patrick van de Hollywood Music Hall staat achter 'the wheels of steel' en iedere week vliegt er elke week een surpriseact naar het Griekse eiland. Een wekelijkse registratie van de dansende en feestende TMF kijker op Starbeach Chersonissos, ondersteund door de lekkerste muziek!

TMF VJ's Veronica en Willy zijn de nieuwe spelleiders van de TMF gameshow op locatie in de TMF Beachbattle. We zien een keiharde, sexy en funny competitie tussen vakantievierende jongens en meiden op het strand van Starbeach. De spellen worden bepaald aan de hand van het 'Rad van TMF'. Daar komen ook de online opdrachten in terug, die onze kijkers hebben ingestuurd via www.tmf.nl/beach. Op het strand van Chersonissos gaan de twee teams de battle aan. Door middel van fysieke uitdagingen, gewaagde opdrachten, grappige quizvragen en een pittige finalestrijd wordt bepaald wie de winnaars van de dag zijn. Maar wie zal er winnen? De meiden onder leiding van Veronica, of Willy en zijn mannen?

It's going to be a hot summer, a long hot summer!

TMF Beach Beauty: vanaf 22 juni elke maandag tot en met vrijdag om 18.00 uur TMF Beach Party: vanaf 16 juli elke donderdag om 17.30 uur TMF Beach Battle: vanaf 4 september elke vrijdag om 17.30 uur

www.tmf.nl/beach


- EINDE BERICHT -



Ingezonden persbericht