Heeren van Oranje: de hele dag gedraaid


Single presentatie in Harderwijk

HARDERWIJK, 20090617 -- Op 21 juni wordt in Harderwijk een officiele start gemaakt met de verkoop van de eerste single van de Heeren van Oranje, 'Made in Holland'. De driemansformatie, bestaande uit zangers Peter Groot Kormelink ( Jazzpolitie + Splitsing), Erik Mesie (Toontje Lager) en Bert Heerink (Vandenberg + Heinekenhits ) draait al 5 jaar bijzonder succesvol in Nederland mee in het circuit van bedrijfsfeesten en feesttenten met een geweldige aaneenschakeling van hun eigen hitnummers en populaire covers.

Dit jubileum is aanleiding voor een meesterlijk stukje Nederlandstalig werk, geschreven door Peter Groot Kormelink en gecomponeerd i.s.m. Patrick Drabe.
Het nummer "Made in Holland" is een uitstraling van de zeer hechte samenwerking van het trio maar kan ook zeker breed geinterpreteerd worden; iedere doelgroep zal er iets herkenbaars voor zichzelf in horen! Spetterend gebracht ,een echte meezinger, het betere werk!
De Heeren hebben er de laatste 2 weken alles aan gedaan om de promotie van de single te laten slagen; zo waren zij o.a. Artiest van de Week bij Sterren.nl en traden zij op in Middelburg bij het tweede Tros Muziekfeest.
Het optreden in Estrado begint om17.00 (zaal open om16.00) Adres: Parkweg 3, 3842 AD Harderwijk
en de toegang bedraagt ¤ 10,- inclusief de single "Made in Holland" van de Heeren van Oranje. Na afloop van het optreden zal voor de pers een bijeenkomst worden gehouden waarop de Heeren hun single zullen toelichten.

Toegang voor de pers is uiteraard gratis. Het wordt gewaardeerd wanneer voorafgaand uw aanwezigheid wordt kenbaar gemaakt bij onderstaand lokatiemanagement

Programma:17.00 opening door (lokale) band
17.45 aanvang optreden Heeren van Oranje
18.00 CD overhandiging aan Harry Slinger
18.15 vervolg optreden Heeren van Oranje
18.45 Signeersessie voor publiek
19.30 Afsluiting met lokale band en aanvang persmoment

ToBeReady





Ingezonden persbericht