Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Heb jij genoeg energie om de zomer te starten?
Maak dan kans op 10 jaar GRATIS vakantie!

Zondag 21 juni vieren we op het strand van Scheveningen de Start van de Zomer. Heb jij genoeg energie om de zomer te starten, schrijf je dan in op www.StartvandeZomer.nl en maak kans op 10 jaar gratis vakanties van Jiba. Deelnemen is gratis en er worden van 13:00 tot 16:00 uur ook nog eens allerlei sportieve en creatieve workshops in en rondom het Hommerson Beachstadion georganiseerd.

Rond 16.00 barst het feest echt los met een spetterende aftrap van de zomer onder leiding van de Q-Music dj's Menno Barreveld en Martijn Kolkman. Onder alle aangemelde bezoekers op www.StartvandeZomer.nl worden op 21 juni diverse prijzen weggegeven met als hoofdprijs 10 jaar lang GRATIS vakantie van Jiba.

Vooraf aangemelde deelnemers kunnen zich inschrijven voor creatieve workshops; strandtas versieren, pimp je teenslippers, sieraden maken, cocktailshaken of sportieve clinics; golfsurfen, kitevliegeren, beachvolleybal of een fitness First workout. Ook de spannende finales van het Jiba Eredivisie Beachvolleybal in het Hommerson Beachstadion zijn een bezoekje waard.

Eind van de middag draaien de Q-Music dj's Menno Barreveld en Martijn Kolkman heerlijke summer beats. Voeten in het zand, koud drankje, de zon hoog aan de hemel en swingen maar. De Start van de Zomer duurt van 13.00-19.30 uur.

Start van de Zomer is een initiatief van Jiba Meer vakantie, SBS6 en Den Haag Marketing.


- Einde Persbericht -

NOOT AAN DE REDACTIE,