Politie Brabant-Noord

Horeca zaterdag

Regio, 21-06-2009

Boxtel - Omstreeks 23.40 uur werd zaterdagavond op de Markt een 29-jarige man uit Leiden aangehouden voor agressief gedrag. De man was een nabijgelegen café uitgezet, omdat hij de eigenaar had bedreigd en zich agressief gedroeg. De politie nam de man mee naar het bureau en trof daar nog een gripzakje met een witte substantie aan. Het spul is in beslaggenomen voor onderzoek.

's-Hertogenbosch - Zaterdagavond rond middernacht is een 34-jarige man uit Gosport (Groot-Brittanië) aangehouden voor vernieling van een lichtbak in een café aan de Parade. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor.

's-Hertogenbosch - Zondag net na middernacht werd een 28-jarige Bosschenaar aangehouden op de Parade voor vervelend gedrag. De man was een nabijgelegen uitgezet, omdat hij vrouwen lastig viel. Portiers konden de man onder bedwang krijgen en leverden hem over aan de politie. De man werd meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Uden - Zondagochtend rond 02.30 heeft de politie op de Sacramentsweg een 27-jarige en 30-jarige man en een 18-jarige vrouw, alle drie uit Uden, aangehouden voor vernieling van een zonwering en twee winkelruiten. Een oplettende getuige waarschuwde de politie, die de verdachten aan kon houden net voordat ze in een taxi wilden stappen. De drie zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Heesch - Zondagochtend omstreeks 01.00 uur is een 20-jarige inwoner van Heesch aangehouden nabij een horecagelegenheid aan 't Dorp. De man had binnen ruzie gezocht en enkele klappen uitgedeeld. Hierbij sneuvelde ook een ruit. De man werd door beveiligers aangehouden en overgedragen aan de politie. Na verhoor is de man heengezonden.