Ingezonden persbericht


Persbericht On Stage 2009-2010

Het VMBO-onderwijs heeft JA gezegd tegen het project Utrecht On Stage 2e editie, ter versterking van beroepsoriëntatie van de Utrechtse VMBO-jongeren. De scholen hebben wederom de handen ineen geslagen en zullen in samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeente en instellingen het schooljaar 2009-2010 voor de 2e keer het project Utrecht On Stage tot uitvoer brengen. Het project wordt ondersteund door o.a. het ministerie van OCW en Gemeente Utrecht

On Stage is een ideëel project en wil ook tegenwicht bieden aan de negatieve media over het VMBO. Inmiddels werken vele partijen belangeloos mee aan On Stage in meerdere steden.

Ca. 1000 leerlingen uit Utrecht van 7 VMBO-scholen ontmoeten op 24 maart 2010 On Stage beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen die hen helpen keuzes te maken in beroep en opleiding door te vertellen wat hun werk inhoudt. Tijdens het schooljaar zijn er ter voorbereiding op dit evenement verschillende activiteiten voor leerlingen, docenten en bedrijfsleven.

Meer informatie, en aanmelden als beroepsbeoefenaar, sponsor of aanbod van helpende handjes kan via www.utrechtonstage.nl!



Ingezonden persbericht